dejvol Odesláno Duben 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2017 Čau, při stahování modu do Farmingu jsem narazil na problém s místem na disku. Hlásí mi to že nemám dostatek místa, při tom mám volných přes 700gb... Nevíte čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karllan Odesláno Duben 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2017 To máš na interním, nebo na externím disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejvol Odesláno Duben 9, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2017 Na internim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karllan Odesláno Duben 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2017 Mě to dělalo problém, když jsem měl třeba hru na interním, ale místo jsem měl jen na externím. Updaty, mody atp se chtěli instalovat k té hře na interní, kde nebylo místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejvol Odesláno Duben 9, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2017 Mam jen disk v xboxu. Zadnej jinej k tomu nemam pripojenej... a v xboxu to neni nejak rozdeleny ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karllan Odesláno Duben 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2017 Nemělo by být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejvol Odesláno Duben 10, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2017 Dělá to jen u toho Farmingu. Stahovat dema můžu bez problému... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dejvol
Čau, při stahování modu do Farmingu jsem narazil na problém s místem na disku. Hlásí mi to že nemám dostatek místa, při tom mám volných přes 700gb... Nevíte čím to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.