Honza.88 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Ahoj,mam xko petrve chvilku a moc se tu neorientuju.Vytvoril jsem si profil a vse ukladam na flasku a nekdy se mi stane ze zapnu xko a flasku mi to nebere a musim ji configurovat.Musim vsechno vytvorit znova.Je to Verbatim 8GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Co máš za xbox ? Profil a savy je lepší tedy ukládat na pamětovku , když ti fleška zlobí . Nové ARCADE už ji mají integrovanou na základní desce . Jestli máš starší xko , tak si ji dokup - teď ji seženeš velmi levně a nebo ještě lépe je používat HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Honza.88
Ahoj,mam xko petrve chvilku a moc se tu neorientuju.Vytvoril jsem si profil a vse ukladam na flasku a nekdy se mi stane ze zapnu xko a flasku mi to nebere a musim ji configurovat.Musim vsechno vytvorit znova.Je to Verbatim 8GB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.