screamer007 Odesláno Duben 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2017 Čau může mě někdo poradit proč mě někěteré hry na PS VR jedou a některé NE...?? Mám PS4 nikoliv Pro.. Hry které třeba jedou /Fruit ninja VR, Hustle kings VR../ a hry které naběhnou jen do startovací obrazovky /Battle zone, LETHAL VR/ , ALE dál jen černá obrazovka... Poradí někdo??? PLSSS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 screamer007 Odesláno Září 23, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2017 Vyřešeno koupí Playstation Pro. Kdo chce hrát na PS VR všechny hry ať nakupuje PS4 Pro.. Holt Ps4 všechny hry nestíhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Září 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2017 Blbost Dweightee888 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
screamer007
Čau může mě někdo poradit proč mě někěteré hry na PS VR jedou a některé NE...??
Mám PS4 nikoliv Pro..
Hry které třeba jedou /Fruit ninja VR, Hustle kings VR../
a hry které naběhnou jen do startovací obrazovky /Battle zone, LETHAL VR/ , ALE dál jen černá obrazovka...
Poradí někdo??? PLSSS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.