DogVader Odesláno Duben 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2017 Mam dotaz. Mame s kamosem sdilene hry uz asi rok a do ted jsem mel zlate clenstvi ja. Ted ho koupil on, ale hry z uplynuleho roku z goldu nejdou ani jednomu. Musim si tedy gold koupit i ja? To by by byla rana pres rozpocet Mel jsem za to, ze staci, ze jeden z nas je gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Duben 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2017 jop, zacinate jakoby od zacatku. kdyz jsi mel gold ty, mohli jste oba vyuzivat TVE hry z goldu, ted bude mit gold on, budete moct vyuzivat JEHO hry oba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sturmann Odesláno Duben 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2017 Zdar, podělte se o koupi goldu jenom na jeden účet (tvůj). Nestřídejte se..... Má to jedinou chybu,už musíte být kámoši napořád :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogVader Odesláno Duben 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2017 jj, presne tak, kamos nastesti koupil clenstvi ted jen na mesic za dvacku jak byla akce a rocni chtel koupit pak. Ale uz mi dal penize na ten dalsi rok meho clenstvi. uz mame takhle napul klasicky koupeno i vic her, takze rozvod jen tak asi nehrozi diky za rady sturmann reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DogVader
Mam dotaz. Mame s kamosem sdilene hry uz asi rok a do ted jsem mel zlate clenstvi ja.
Ted ho koupil on, ale hry z uplynuleho roku z goldu nejdou ani jednomu.
Musim si tedy gold koupit i ja?
To by by byla rana pres rozpocet
Mel jsem za to, ze staci, ze jeden z nas je gold.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.