Sonnyfx2 Odesláno Duben 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2017 Dobrý den Chci poprosit o radu, dostal sem starý xbox bez hdmi z roku 2009, dvd mechanika je DG - 16D2S, HW ver: A0A2, FW ver: 83850C. Chtěl sem ji flashnout přes JungleFlasher, dříve sem to tak dělal normálně, ale mám problém, JungleFlasher mi nenajde dvdromku. Zkoušel sem všechno, ale myslím si že to bude asi počítačem, dříve sem to dělal na amd základu ve windows 7 32bit. Teď mám intel windows 7 64bit. JungleFlasher mi nenajde dvdromku s xboxu, ovladač portio64 podepsaný a windows v testovacím režimu, no a nic. Budu rád za každou radu, nebo někdo kdo by to udělal, okres česká lípa. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonnyfx2 Odesláno Duben 25, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2017 Vyřešeno, stačilo v biosu přepnout s AHCI na IDE. Odesláno z mého HUAWEI SCL-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sonnyfx2
Dobrý den
Chci poprosit o radu, dostal sem starý xbox bez hdmi z roku 2009, dvd mechanika je DG - 16D2S, HW ver: A0A2, FW ver: 83850C.
Chtěl sem ji flashnout přes JungleFlasher, dříve sem to tak dělal normálně, ale mám problém, JungleFlasher mi nenajde dvdromku.
Zkoušel sem všechno, ale myslím si že to bude asi počítačem, dříve sem to dělal na amd základu ve windows 7 32bit.
Teď mám intel windows 7 64bit. JungleFlasher mi nenajde dvdromku s xboxu, ovladač portio64 podepsaný a windows v testovacím režimu, no a nic.
Budu rád za každou radu, nebo někdo kdo by to udělal, okres česká lípa.
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts