Grymaz Odesláno Duben 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2017 Zdravím, máme NTB Lenovo G700 a Windows 8.1 ale nejde nám v NTB zapnout Bluetooth a nechápu proč. Prostě "tlačítko" na zapnutí Bluetooth je neaktivní, kdysi to šlo až teď po nějaké době jsem potřeboval zapnout Bluetooth a zjistil jsem, že to najednou nejde. Neví prosím někdo, proč je to tlačítko najednou neaktivní? Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 25, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2017 Asi hloupa otazka, ale v spravci zarizeni ses dival jestli je bluetoth spravne nainstalovan? Popripade si stahl driver a zkousel ho preinstalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Duben 25, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2017 Teď jsem stáhl Driver, nainstaloval, ale nic se nezměnilo, bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Duben 25, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2017 Tak problém bude asi tady: Tohle mi to píše: Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) jsou neúplné nebo poškozené. (Kód 19) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.