FxR Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 čus lidi mám pár dotazů okolo týhle hry. 1.) Jak jdou po sobě ranky (potřebuju od 4th Dan) 2.) Jak vydělat nejvíce money 3. jak pouzit napr. chinese sword? 4. k cemu je effect? 5. s kym ste porazili nancy a azazela? ja azazela s jinem a dvl a nancy s nicim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NewX4 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 1. taky by mě to zajímalo ;) .... jinak nej rank mam u LARSe ... a to Warrior ... 2. Já si nejvíc money vydělám v Gold Rush módu ...... jen tak btw kolik máš nahraných hodin ? ... :psp: :wohow: ... edit .... tak ty ranky máš vypsané tady ;) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 6.26 cas,dlouho sem to nehral,jinak hraju za jina a postopil sem pres warriora cca takovejch 5 ranku vis,ted sem vindicator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NewX4 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 6.26 cas,dlouho sem to nehral,jinak hraju za jina a postopil sem pres warriora cca takovejch 5 ranku vis,ted sem vindicator twle ;) .... vindicator .... hej to mas kolik % ?.... a kolik vyhranych ... ja mam u larse uz prez 100 a furt me to drzi na warrior :( .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Beginner Kyu (9.-1.) Dan (1.-4.) Mentor Master Brawler Marauder Berserker Warrior Avenger Vindicator Vanquisher Destroyer Conqueror Champion Overlord Sage Legend Fujin Raijin Yaksa Raksasa Lord of War Dragon Lord Tekken Lord Tekken God Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 cca 76 %,pres 110 vyher a 42 prohrany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NewX4 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 FxR .... wtf ?! :cheesygrin: kua ja mam 207 W 51 L 80.2% :!:..... a sem Warrior ... není trochu blbost aby si byl s 110 W 42 L a 76% Vindicator ?.... nechce se mi věřit :roll: DeSmond už sem tu daval odkaz na ty ranky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 ty ranky se načítají i podle obtížnosti na jakou hrajete. Jo a na (wangovi mam tekken gold) a na (yoshimitu mam berseker) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 ja hraju na eazy a teda jina mam 145w 42l a 76% a pak mam mentora dvl,a tam je 80 vyher a 53 proher a cca 60% jinak kdo vyvaril v story battle 1 meloun? ja poprvy a na posled,a neco neuveritelnyho,kdyz sem byl v ranking match tak sem byl proti larsovy a vyvaril sem 2 melouny p.s. ja sem schopnej cely odpoledne sedet u tekkena parit napr.50 zapasu na posezeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 já zase dokážu vydzžet celej den u gran turisma. Jednou sem jel norimberg a dal sem si 99kol takže to máš 7min*99kol=693min a jel sem to 2dny s přestávkama a spaním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 myslíš Nurburgring? :lol: mě zajímá jiná věc na tekkenovi, proč nejde patchnutá verze na firmwaru 5.00 M33-6 s pluginem na hry vyžadující 6.30 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 bizzi,to ti neporadim. a ja prave parim tekk abych si zkratil cekani na gt k vanocum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 refresh hele newx4,jakou mas obtiznost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NewX4 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 tak jak kdy .... ale spise easy ... ;) ... ty ?..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 omlouvam se,ale musim uznat hrajete hrozny hovno v tekkenu na bojovky serte,je lepsich her nez tekken 6:) doufam ze novy dil TTT2 bude opet pro HC hrace a vetsinu noobu se na to vysere pri single player na hard mode,jako to byvalo kdysi na ttt,t4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 taky na eazy a headshote,co ttt? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FxR
čus lidi mám pár dotazů okolo týhle hry.
1.) Jak jdou po sobě ranky (potřebuju od 4th Dan)
2.) Jak vydělat nejvíce money
3. jak pouzit napr. chinese sword?
4. k cemu je effect?
5. s kym ste porazili nancy a azazela? ja azazela s jinem a dvl a nancy s nicim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.