Gax883 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 ahoj. chci se registrovat na xbox live avšechno mi de v pohodě až do doby kdy akceptuju podmínky..viz screen,mam nejnovější verzi dashboardu pls poradte dík moc za odpovědi a tady je ten screen: http://nd04.jxs.cz/936/680/8df59ff2d9_72035056_o2.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 podle toho co je tam napsane je problem v emailove adrese a chce to abys pouzil adresu s jine domeny (statu). Pokud to chapu dobre tak se asi snazis zaregistrovat na ceske live a pouzivas email co konci na ".com" a nebo naopak (uk/us live - email .cz). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 jo chci se registrovat na cz live a mam adresu vlach53@hotmail.cz a to by přeci mělo jít ne? jinak mě to vždycky vyhodí k emailu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 tak tědka sem to skusil s dalším emailem zakončeným na hotmail.com a to mi to přímo vyhodilo chybu at se juknu na nějakou stránku podpory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 to vypada ze se microsoftu nelibi hotmail domena - zkus si zalozit mailbox nekde uplne jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 jde o to jestli jsi už svoji adresu použil na jiný účet tak si musíš udělat novou e-mailovou adresu a zadat ji tam znovu, prostě jednu emailovou adresu pro dva účty mít nejde. já to měl taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 takže si mam založit ještě jeden email na hotmail? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 tak už to de sem si zaožil nový email, jupíí už to de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 a můžu s eještě zeptat jakse mění přezdívka ptozože když sem se regl tak mi to zmněnilo přezdívku z blo9g na vampirenormal42 jak ji porsim zmněnim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.