Marcuss Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Zdravim,pls,mam problem nahral jsem si fw 3,52 M33 a stahl jsem si Harryho pottera,ale kdyz to nakopiruju do ISO tak se mi v PSP nic nezobrazi,stahoval jsem to z ruznych zdroju,takze problem ve hre nebude,pls pomoct.:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 a mas v psp umd? jinak ti asi nepujde, jinak staci zapnout NO-UMD nebo jak se to menuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marcuss Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 a mas v psp umd? jinak ti asi nepujde, jinak staci zapnout NO-UMD nebo jak se to menuje mam tam UMD,nikdy mi to u zadny jiny hry nic takovyho nedelalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadowtails Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 a mas v psp umd? jinak ti asi nepujde, jinak staci zapnout NO-UMD nebo jak se to menuje On ale mysli ze se mu nezobrazi ve vyberu her ikona harryho.Musis to zkuoset ztahovat dal ja jsem takhle rozjel PoP az na po sesty a to jsem to stahoval z torrentu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marcuss Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 On ale mysli ze se mu nezobrazi ve vyberu her ikona harryho.Musis to zkuoset ztahovat dal ja jsem takhle rozjel PoP az na po sesty a to jsem to stahoval z torrentu. ja to mam taky z torrentu.... me se do toho uz nechce,to je asi po 5 co jsem to stahoval...:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 To se mi jeste nestalo zkus jestli mas kamarada s 3,40 jestli mu to dela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 skus naformatovat kartu a obnovit puvodni nastaveni v XMB.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marcuss Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 skus naformatovat kartu a obnovit puvodni nastaveni v XMB.... nevim,co ted myslis,myslis jako restartovani psp:bash: RESTORE DEFAULT SETTINGS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadowtails Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ja to mam taky z torrentu.... me se do toho uz nechce,to je asi po 5 co jsem to stahoval...:cry: Jediny co jeste muzu pro tebe udelat ti dat odkaz na torrent kde je nekolik psp her a zatim me vsechny co jsem si z toho vyberu stahoval sly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marcuss Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Jediny co jeste muzu pro tebe udelat ti dat odkaz na torrent kde je nekolik psp her a zatim me vsechny co jsem si z toho vyberu stahoval sly. jasny,posli to sem:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 nevim,co ted myslis,myslis jako restartovani psp:bash: RESTORE DEFAULT SETTINGS? jo RESTORE DEFAULT SETTINGS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadowtails Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 jasny,posli to sem:wohow: Tak tady to mas: http://www.edisk.cz/stahni/31464/132-PSP-Games-OneHitGamer.com-PSP-Collection.rar_394.45KB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobius Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 Zdravim,pls,mam problem nahral jsem si fw 3,52 M33 a stahl jsem si Harryho pottera,ale kdyz to nakopiruju do ISO tak se mi v PSP nic nezobrazi,stahoval jsem to z ruznych zdroju,takze problem ve hre nebude,pls pomoct.:bash: Mozna obcas pomuze jen zkratit nazev souboru pac je to moc dlouhe, zvlast z torentu, uz se mi to stalo cca 8x a vzdy to pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 už se to tady řešilo http://console-forum.net/showthread.php?t=11449 mě se děje úplně stejná věc.proto mám 3.51 m33 a jde v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David79 Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Jak říká BOBIUS,stačí zkrátit název,stahoval jsem PROEVOSOCCER2007 a byl tam dlouhý název (v závorkách ještě odkaz na torrenty),zkrátil jsem to a jelo to (nechal jsem tam je PRO EVO 2007),ale hra v menu se ukázala,ale nešla spustit,ale za zkoušku to stojí,zkus to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mleako Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 a když ti to ani tak nepůjde, tak nezoufej, protože harry potterové na psp za moc nestojí:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marcuss
Zdravim,pls,mam problem nahral jsem si fw 3,52 M33 a stahl jsem si Harryho pottera,ale kdyz to nakopiruju do ISO tak se mi v PSP nic nezobrazi,stahoval jsem to z ruznych zdroju,takze problem ve hre nebude,pls pomoct.:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts