Matt54 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Ahoj potřebuju poradit s hrama a obrázkama. Mám Iphone 3G/8GB jailbreaknutej, Itunes mám stažený v PC a v tom hafo her a aplikací ale nevim jak je dostat do Iphonu :cry:. Hudbu jsem tam dal v pohodě ale hry a obrázky do toho Iphonu prostě nedostanu. Budu rád za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Moc tomu nerozumím že by Přes cydii?Moc tomu nerozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 musíš pridat do cydie repo http://repo.insanelyi.com a pak hledat v cydii appsync 4.1(4.0,3.1,...-podle toho jaký máš iOS) jak ho máš nainstalovaný,tak najed v itunesu do záložky tvého phonu,nahoře dej apps,označ je všechny a sesynchronizuj z obrázkama to je těžší,nejlepší je stáhnou je rovnou v safari,ale pokud to chceš z kompu,tak jdi na komp kde není itunes,a ipod se ti ukáže jako fotoaparát v tento počítač,tam někde do toho ´´fotoaparátu´´ vlož fotky PS:přes itunes jde vložit jen jedna slořka obrázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matt54 Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Lock vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Matt54
Ahoj potřebuju poradit s hrama a obrázkama. Mám Iphone 3G/8GB jailbreaknutej, Itunes mám stažený v PC a v tom hafo her a aplikací ale nevim jak je dostat do Iphonu :cry:. Hudbu jsem tam dal v pohodě ale hry a obrázky do toho Iphonu prostě nedostanu.
Budu rád za každou radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.