Matt54 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2010 Ahoj potřebuju poradit s hrama a obrázkama. Mám Iphone 3G/8GB jailbreaknutej, Itunes mám stažený v PC a v tom hafo her a aplikací ale nevim jak je dostat do Iphonu :cry:. Hudbu jsem tam dal v pohodě ale hry a obrázky do toho Iphonu prostě nedostanu. Budu rád za každou radu. Citovat
0 KukiCZ Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2010 Moc tomu nerozumím že by Přes cydii?Moc tomu nerozumím Citovat
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2010 musíš pridat do cydie repo http://repo.insanelyi.com a pak hledat v cydii appsync 4.1(4.0,3.1,...-podle toho jaký máš iOS) jak ho máš nainstalovaný,tak najed v itunesu do záložky tvého phonu,nahoře dej apps,označ je všechny a sesynchronizuj z obrázkama to je těžší,nejlepší je stáhnou je rovnou v safari,ale pokud to chceš z kompu,tak jdi na komp kde není itunes,a ipod se ti ukáže jako fotoaparát v tento počítač,tam někde do toho ´´fotoaparátu´´ vlož fotky PS:přes itunes jde vložit jen jedna slořka obrázku Citovat
Otázka
Matt54
Ahoj potřebuju poradit s hrama a obrázkama. Mám Iphone 3G/8GB jailbreaknutej, Itunes mám stažený v PC a v tom hafo her a aplikací ale nevim jak je dostat do Iphonu :cry:. Hudbu jsem tam dal v pohodě ale hry a obrázky do toho Iphonu prostě nedostanu.
Budu rád za každou radu.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.