uccik Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Zdravím.. Jsem začáteční a rád bych se zeptal na flash. Kamarád mi povídal, že když si udělám na psp flash, tak při hraní her musím mít v mechanice umd disk. Rád bych věděl co je na tom pravdy?:-) Děkuji Vám za rady..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 23, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Nemusíš, stačí to vypnout v recovery menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 To už dávno neplatí, UMDčko v mechanice muselo bejt akorát u prvních verzí CFW... ;) E:// Zingl rychlejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 uccik Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Dekuji vam za odpovedi..:-) to sem rad.. A jeste jsem se chtel zeptat potrebuji k flashy pandora baterii nebo jine psp a nebo to lze udelat jen na jednom psp.. dekuji..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Záleží jakej má FW - pokavaď do 5.03 tak můžeš bez Pandory. Pokavaď vyšší tak je potřeba Pandora. <= Samozřejmě se tohle týká PSPček jen s flashnutelnou deskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 uccik Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 mno ted mi prijde PSP fat takze si myslim ze s flashem by nemel byt problem..:-) Jeste jednou dekuji za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
uccik
Zdravím.. Jsem začáteční a rád bych se zeptal na flash. Kamarád mi povídal, že když si udělám na psp flash, tak při hraní her musím mít v mechanice umd disk. Rád bych věděl co je na tom pravdy?:-) Děkuji Vám za rady..:-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.