emueue Odesláno Červen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 Zdravím, chtěl bych se zeptat mám , stáhnutý nový film s titulky , ale po cca minutě mi to píše že pro autorizaci mě film stopli....nejde to nějak obejít, dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 20, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2017 Tohle pokud vim dela jen u nekterych filmu na bluray disku, kdyz mas vypaleny. Nobej dvdfab uz umi toto ochranu odstranit, je potreba to v nem prekonvertovat. Jestli se vsak jedna o film ktery mas napr. na flashce, pak by to delat nemelo. Tam bude problem nekde jinde, nez ztracet cas konvertovanim, radej si ho stahni z jineho zdroje, je to urcite rychlejsi. Ale tezko rict, neuvedl si kvalitu ani format toho souboru. nejaky avi nebo mp4 co ma par set mb mas prekonvertovany hned celkem, v zavislosti na vykonu pc. Dobry konverter je total video converter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emueue Odesláno Červen 22, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2017 Film je nová mumie s Cruisem kinorip... přeformátoval jsem to v total video convertru (ten už mám dlouho pak ještě vondershare ...) na ps, pak i na jiné formáty co ps3 podporuje a stejně mi to po asi minutě stoplo. Jde o to, že TV se občas sekne , tady prej ne a ještě v HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emueue Odesláno Červen 29, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2017 Takže to nějak ochcat nejde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
emueue
Zdravím, chtěl bych se zeptat mám , stáhnutý nový film s titulky , ale po cca minutě mi to píše že pro autorizaci mě film stopli....nejde to nějak obejít, dík za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.