emueue Odesláno Červen 19, 2017 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2017 Zdravím, chtěl bych se zeptat mám , stáhnutý nový film s titulky , ale po cca minutě mi to píše že pro autorizaci mě film stopli....nejde to nějak obejít, dík za radu Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Červen 20, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 20, 2017 Tohle pokud vim dela jen u nekterych filmu na bluray disku, kdyz mas vypaleny. Nobej dvdfab uz umi toto ochranu odstranit, je potreba to v nem prekonvertovat. Jestli se vsak jedna o film ktery mas napr. na flashce, pak by to delat nemelo. Tam bude problem nekde jinde, nez ztracet cas konvertovanim, radej si ho stahni z jineho zdroje, je to urcite rychlejsi. Ale tezko rict, neuvedl si kvalitu ani format toho souboru. nejaky avi nebo mp4 co ma par set mb mas prekonvertovany hned celkem, v zavislosti na vykonu pc. Dobry konverter je total video converter. Citovat
0 emueue Odesláno Červen 22, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Červen 22, 2017 Film je nová mumie s Cruisem kinorip... přeformátoval jsem to v total video convertru (ten už mám dlouho pak ještě vondershare ...) na ps, pak i na jiné formáty co ps3 podporuje a stejně mi to po asi minutě stoplo. Jde o to, že TV se občas sekne , tady prej ne a ještě v HD Citovat
0 emueue Odesláno Červen 29, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Červen 29, 2017 Takže to nějak ochcat nejde??? Citovat
Otázka
emueue
Zdravím, chtěl bych se zeptat mám , stáhnutý nový film s titulky , ale po cca minutě mi to píše že pro autorizaci mě film stopli....nejde to nějak obejít, dík za radu
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.