DC_Dom Odesláno Červen 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2017 Používá to někdo nebo jenom já ? Do nedávna to dobře fungovalo ted už ne se bojím že to udělali jako u Androida reklamy v appce, které se nadají blokovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Červen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2017 tak jako google cpe všude addssence na základě cookies , tak youtube atd. davá reklamy před videa, reklama jsou dneska peníze a kdo se trochu vyzná v marketingu ví že dneska je to obrovský business Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DC_Dom Odesláno Červen 29, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2017 už jsem to vyřešil novým seznamem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DC_Dom
Používá to někdo nebo jenom já ? Do nedávna to dobře fungovalo ted už ne se bojím že to udělali jako u Androida reklamy v appce, které se nadají blokovat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.