Ad0s Odesláno Červen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2017 Čau, potřeboval bych poradit kam na spolehlivej servis ps4 v Praze a okolí. Žena mi vylila vodu do ps4 a zda se kaput ale snad shořelo jen napájení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DC_Dom Odesláno Červen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2017 sežen si šikovného elektrikáře to bude mnohem jednoduší, já bych spíš uvažoval o nové nebo bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ad0s Odesláno Červen 27, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2017 jo tak vypaleny faty na zdroji. dik za radu s elektrikarem jsem to otevrel, uz objednavam novej zdroj :] kdyby tu mel nahodou nekdo zdroj k ps4 na vyzkouseni urcite bych se nezlobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DC_Dom Odesláno Červen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2017 pak dej vědět, já bych počítal s tím nejhorším .... ( pokud konzole byla zaplá tak to nebude jenom zdroj ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ad0s Odesláno Červenec 28, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2017 budu doufat :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ad0s
Čau, potřeboval bych poradit kam na spolehlivej servis ps4 v Praze a okolí. Žena mi vylila vodu do ps4 a zda se kaput ale snad shořelo jen napájení?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.