esmajlik Odesláno Červenec 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2017 Ahoj, zajímalo by mě, jakou používáte strategii v NHL 17. Byl jsem zvyklý, že mi hráči najíždí, ale teď trošku bojuju. Myslím si že nehraju špatně, ale soupeři mě válcují lepší strategií :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeklik12 Odesláno Červenec 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2017 Čau NHL hraji již několik let... Nemám sice kdo ví kolik zápasů v tomto ročníku, ale skóre mám relativně uspokojivé (asi 60-20-5). Stabilně hraji za Washington a používám defaultní strategii, akorát napadání změním na agresivní, obranu staženou k bráně a ještě k tomu bránění tam je tuším něco ve smyslu odebrat kotouč nebo tak nějak a docela mi to vychází. Minimálně s touto strategií dokážu svoji hru vnutit soupeři a pak už to jede v podstatě samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmajlik Odesláno Červenec 14, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2017 No asi mam spis problem dat gol. Pouzivas na klicky specialni tlacitko, nebo jen uhnes hokejkou a strelis? Myslim si, ze koncovka je moje nejslabsi stranka :-). A to zkousim i trenovat v teninkovem rezimu. Ještě me napada. Strategii asi musim meni pri kazdem online zapase, ze? Neda se to nastavit nekde v menu a pak se tim nezdrzovat? Jeste bych se rad zeptal, jakou pouzivas kameru? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.