esmajlik Odesláno Červenec 10, 2017 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2017 Ahoj, zajímalo by mě, jakou používáte strategii v NHL 17. Byl jsem zvyklý, že mi hráči najíždí, ale teď trošku bojuju. Myslím si že nehraju špatně, ale soupeři mě válcují lepší strategií :-). Citovat
jeklik12 Odesláno Červenec 13, 2017 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2017 Čau NHL hraji již několik let... Nemám sice kdo ví kolik zápasů v tomto ročníku, ale skóre mám relativně uspokojivé (asi 60-20-5). Stabilně hraji za Washington a používám defaultní strategii, akorát napadání změním na agresivní, obranu staženou k bráně a ještě k tomu bránění tam je tuším něco ve smyslu odebrat kotouč nebo tak nějak a docela mi to vychází. Minimálně s touto strategií dokážu svoji hru vnutit soupeři a pak už to jede v podstatě samo. Citovat
esmajlik Odesláno Červenec 14, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2017 No asi mam spis problem dat gol. Pouzivas na klicky specialni tlacitko, nebo jen uhnes hokejkou a strelis? Myslim si, ze koncovka je moje nejslabsi stranka :-). A to zkousim i trenovat v teninkovem rezimu. Ještě me napada. Strategii asi musim meni pri kazdem online zapase, ze? Neda se to nastavit nekde v menu a pak se tim nezdrzovat? Jeste bych se rad zeptal, jakou pouzivas kameru? Dekuji Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.