valtrovka Odesláno Červenec 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2017 Mám prosbu,syn dostal starší PSP 30004 a nejde mu se připojit k wifi.Máme wifinu od UPC,vůbec mu menu nenabízí naší wifi k zadání hesla.Co s tím?PSP je z roku 2010.Díky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Červenec 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2017 a jiné wifi to ukazuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valtrovka Odesláno Červenec 28, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2017 Z těch,co jsou v nabídce to ukazuje wifi někoho z paneláku,ale heslo samozřejmě neznám,ty otatní jsou šedivé,nejdou rozkliknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lano Odesláno Červenec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 Neni to tim, ze jsou ty wifiny uz na novem standartu, ktery psp neumi? Odhaduju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valtrovka Odesláno Červenec 29, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 A co s tím?Vyřeší to wifi router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 29, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 PSP bohuzel nepodporuje sifrovani wpa2, je potreba v routeru prenastavit wifi sifrovani na WPA nebo WEP. Jinak wifi u psp je docela k nicemu, dobry jen tak na ad hoc hrani mezi vicema konzolema. Internetovy prohlizec je mizerny, a jestli tam chces stahovat hry zakoupene z psn jde to i v pc pres kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valtrovka Odesláno Červenec 30, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2017 Díky za radu,jsem v tomhle začátečník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
valtrovka
Mám prosbu,syn dostal starší PSP 30004 a nejde mu se připojit k wifi.Máme wifinu od UPC,vůbec mu menu nenabízí naší wifi k zadání hesla.Co s tím?PSP je z roku 2010.Díky .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.