Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Splatoon 2

ThunderMan

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

No musím uznat že seš fakt dobrej. To jak skákáš na strany a uhejbáš, to by mě zajímalo jak to děláš. Zabít tě není vůbec jednoduchý, zepředu v podstatě nemožný :-) . Já už jsem starší člověk tak mi asi ty reflexy tak nefungujou nebo co :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaleží podle mě na koho narazíš s tebou se mi hraje dobře :), pužíváš zbran na barvení a já na zabíjení, a když jsi proti mě tak mě zabiješ a já pak tebe :-D. Nejhorší je když narazim na nějaký fakt blázny tak si ani nestřelim :D . Právě tyhle pistolky (jakékoliv dvě v ruce) mají to uskakování a baví mě nejvíce, jiný pistolky jsou nudný pak je ještě dobrý to co máš, taky občas používám. Přešně jak píšeš na blízko jsem nezastavitelný :D . Tak snad zas večer zatím :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

A hraješ přes pohybové čidlo? Já to zkoušel a to prostě nejde :D. Turf hraju občas protože to čekání než se naplní hra mě občas tak otráví že už nechci hrát... Ligu bych chtěl taky někdy zkusti tak třeba když budeš mít někdy čas můžem zkusit jde i ve dvou jestli se nepletu :)

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu