ThunderMan Odesláno Červenec 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2017 Ahoj, tak jsem začal hrát Splatoon 2 a je to parádní hra nemůžu se od ní odtrhnout. Otázka je nevíte kolik sežere online hraní dat? Rád bych hrál na cestách a udělal si hotspot z mobilu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Srpen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2017 Moc to nebere na zápas tak 10-20MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Září 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2017 Hele čau, nejsi náhodou GluckCZ ? Myslím že jsme na sebe narazili, já se taky nemůžu od Splatoon 2 odtrhnout. Přidej si mě SW-4991-9592-4014 FilipsCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Září 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2017 Jj jsem taky pořád hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Září 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2017 No musím uznat že seš fakt dobrej. To jak skákáš na strany a uhejbáš, to by mě zajímalo jak to děláš. Zabít tě není vůbec jednoduchý, zepředu v podstatě nemožný :-) . Já už jsem starší člověk tak mi asi ty reflexy tak nefungujou nebo co :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Září 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2017 Zaleží podle mě na koho narazíš s tebou se mi hraje dobře , pužíváš zbran na barvení a já na zabíjení, a když jsi proti mě tak mě zabiješ a já pak tebe :-D. Nejhorší je když narazim na nějaký fakt blázny tak si ani nestřelim . Právě tyhle pistolky (jakékoliv dvě v ruce) mají to uskakování a baví mě nejvíce, jiný pistolky jsou nudný pak je ještě dobrý to co máš, taky občas používám. Přešně jak píšeš na blízko jsem nezastavitelný . Tak snad zas večer zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Září 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2017 Aha, takže tohle uskakování je u těch pistolí dvě ruce. Já zkoušel různý zbraně, ale prostě mě baví co nejvíc barvit. Když narazim na nějaký vyloženě co se zaměřujou jenom na zabíjení tak si najdu jinou partu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Září 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2017 Jj přesně tak . Právě me to baví na půl půl barvení půl střílení . A na čem hraješ máš pro controller? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Září 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2017 Čau nezdá se Vám, že je čim dál méně hráčů? Na lobby jsem strašně dlouho a občas mi to ani nenajde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Září 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2017 Jj hraju na PRO controlleru, dokonce mám verzi ve Splatoon barvách :-) No nevím , všichni hrajou asi ligu, na normální hru už nikdy (krom mě :-) ) nechodí. Já ale hraju Turf furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Říjen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2017 A hraješ přes pohybové čidlo? Já to zkoušel a to prostě nejde :D. Turf hraju občas protože to čekání než se naplní hra mě občas tak otráví že už nechci hrát... Ligu bych chtěl taky někdy zkusti tak třeba když budeš mít někdy čas můžem zkusit jde i ve dvou jestli se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Říjen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2017 Nechápu, co to znamená přes pohybové čidlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.