LANOUR Odesláno Červenec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 Zdravim nejdou mi stahovat hry z goldu co jsou pro xbox 360 gold mam hry pro xone jdou stahnout ale na x360 ne ted tam je třeba lego pirate a nejde ani tydny před hry pro x360 nejdou proc???Zkousel jsem uz vse diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MB124 Odesláno Červenec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 Máš tam přidanou kreditku?nic se ti z ní nestrhne ale je potřeba ji tam zadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LANOUR Odesláno Červenec 29, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 Mám i přes ni.nakupuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Srpen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2017 Podle me bude problem v regionu. Nemel jsi například puvodni Live ucet na Xbox 360 registrovany v UK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nowys Odesláno Srpen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2017 Nekdy se mi to take deje,proto radsi tyto hry na X360 grabuji pres PC a webove rozhrani,tam mi to jde vzdy hned a v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LANOUR Odesláno Srpen 8, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2017 Mám kreditku i přes ni.nakupuju. původní účet byl v UK a x360 ale teď mám cz tak nevím v čem je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Srpen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2017 Nejlíp udelas, kdz s uctem budes migrovat do CR . Myslim, ze by mělo stacit https://live.xbox.com/en-US/AccountMigration Popripade muzes zavolat na Microsoft a oni to udelaji za tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LANOUR Odesláno Srpen 10, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2017 Už jsem migroval tak snad to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Srpen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2017 Tak jestli jsi migorval, tak to uz bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LANOUR
Zdravim nejdou mi stahovat hry z goldu co jsou pro xbox 360 gold mam hry pro xone jdou stahnout ale na x360 ne ted tam je třeba lego pirate a nejde ani tydny před hry pro x360 nejdou proc???Zkousel jsem uz vse diky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.