Mario5X67 Odesláno Červenec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 Ahoj, je tady někdo, kdo používá externí HDD k playstationu jako úložiště? Chtěl bych si pořídít víc místa a zajímá mně, jestli spolu ps4 pro a externí disk dobře pracují, jestli tam může být nějaký snížení rychlosti načítání atd.. Děkuji steelbook.collector reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Červenec 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2017 Ja mam pripojeny 500 GB Toshiba USB 3.0 ke starymu PS4 a nepoznam rozdil, odkud hraju PSN hry ukladam na externak, BD hry na local. Mario5X67 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mario5X67 Odesláno Červenec 31, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2017 Díky ;), tak nakonec jsem pořídil 4TB od seagate 2,5 s napájením z ps4 přes usb a frčí to parádně. Nejde poznat rozdíl mezi ext/int. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jardis27 Odesláno Srpen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2017 Ahoj, taky hodlám pořídit externí hdd ale chtěl jsem rovnou nějaký větší. Bude psku vadit když na něj budu instalovat hry a budu tam mít i filmy atd? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BennySFU Odesláno Listopad 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2017 Zdarte, panové a dámy... Potřeboval bych poradit. Mám externí HDD připojenej na PS4 a naformátovanej. Jak na něj teď dostanu nějaké filmy? Když HDD připojím k PC tak tam nejde nic vložit... Poradí mi někdo? díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mario5X67
Ahoj, je tady někdo, kdo používá externí HDD k playstationu jako úložiště? Chtěl bych si pořídít víc místa a zajímá mně, jestli spolu ps4 pro a externí disk dobře pracují, jestli tam může být nějaký snížení rychlosti načítání atd.. Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.