GluckCZ Odesláno Červenec 31, 2017 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2017 Ahoj, hrajete někdo po netu přes hotspot? Hraju splatoon 2 a dneska jsem se pokoušel připojit přes hotspot a nejde hrát. Do nintendo obchodu se dostanu ale když spustim hru a dám lobby tak mi to nevyhledá hru. Díky za rady Citovat
0 seth123 Odesláno Červenec 31, 2017 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2017 otestuj si pripojeni ve switchi, muzes mit problem s nat type Citovat
0 GluckCZ Odesláno Červenec 31, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2017 Když se připojím a dám test internetu tak mi tam vyskočí NAT type C. To je špatné? Nějaká rada? Citovat
0 GluckCZ Odesláno Srpen 2, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2017 Vyřešeno už vše funguje Citovat
0 seth123 Odesláno Srpen 2, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2017 tak bys to mohl napsat, když to bude někoho trápit také Citovat
0 GluckCZ Odesláno Srpen 3, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2017 Čau jasný, už se to tady na fóru řešilo požádal jsem operátora o veřejnou IP Citovat
Otázka
GluckCZ
Ahoj, hrajete někdo po netu přes hotspot? Hraju splatoon 2 a dneska jsem se pokoušel připojit přes hotspot a nejde hrát. Do nintendo obchodu se dostanu ale když spustim hru a dám lobby tak mi to nevyhledá hru. Díky za rady
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.