GluckCZ Odesláno Červenec 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2017 Ahoj, hrajete někdo po netu přes hotspot? Hraju splatoon 2 a dneska jsem se pokoušel připojit přes hotspot a nejde hrát. Do nintendo obchodu se dostanu ale když spustim hru a dám lobby tak mi to nevyhledá hru. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Červenec 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2017 otestuj si pripojeni ve switchi, muzes mit problem s nat type Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GluckCZ Odesláno Červenec 31, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2017 Když se připojím a dám test internetu tak mi tam vyskočí NAT type C. To je špatné? Nějaká rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GluckCZ Odesláno Srpen 2, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2017 Vyřešeno už vše funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Srpen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2017 tak bys to mohl napsat, když to bude někoho trápit také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GluckCZ Odesláno Srpen 3, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2017 Čau jasný, už se to tady na fóru řešilo požádal jsem operátora o veřejnou IP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GluckCZ
Ahoj, hrajete někdo po netu přes hotspot? Hraju splatoon 2 a dneska jsem se pokoušel připojit přes hotspot a nejde hrát. Do nintendo obchodu se dostanu ale když spustim hru a dám lobby tak mi to nevyhledá hru. Díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.