Viner666 Odesláno Srpen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2017 Prosím vas o pomoc,čo mam urobiť ak mi nejde ps3 cez hdmi iba cez Scart kábel,skuša som aj podržať to tlačidlo 7sek a nič a skúšal som aj prehodiť cez scart na display settings a stale nič,mal som už 3 hdmi kable a na nijakom mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 2, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2017 Staci drzet tlacitko pro zapinani primo na konzoli (ne na ovladaci) dokud podruhe nepipne a obraz by mel normalne najet. Pokud ne a zkousel si vice kabelu, bohuzel mas asi spatny hdmi vystup v ps3, to jedine reklamace, pokud mas v zaruce. Jestli ne tak servis nejaky a nebo kup jinou konzoli. Popripade jestli ma tva TV i componentni vstup tak zapojit pres componentni kabel, obraz je stejny jako pres hdmi. Viner666 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.