hawktom Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Zdravim, mám už freemcboot dýl a všechny hry mi normálně jdou. Teď jsem stáhnul hru Rayman Raving Rabbits normálně najede ESR pak dám SLES a skáčou barvy a u růžový se to zasekne a hra nenaběhne. Nevíte čím by to mohlo být? Díky moc za rady! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 1) muze byt spatne vypalene 2) spatna, chybna hra, vyzkousej stahnout od jinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawktom Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 díky...pálim na verbatim a max. 4x...na netu co sem hledal je jedna verze tyhle hry ale ještě se porozhlídnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Zkus vypálit 1x, ale pravděpodobně to bude tou hrou. Mně tohle dělalo jedno RPG, zvolil jsem si tam formát a pak už se to nechtělo načíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawktom Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 ok zkusim vypálit 1x. Jakej používáte program na vypalování já používám Imgburn a nikdy jsem stim neměl problém až teď. Dneska sem vypálil další hru a když otevřu SLES tak nenaběhnou vůbec barvy jenom černá obrazovka a hra nenaběhne. V tom imgburn sice vyberu 1x ale stejně se to vypálí 4x to nechápu. A v těch informacích je napsáno jako že jsou podporováni rychlosti zapisování pouze 4x, 8x, 16x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 ja pouzivam ISO power, ale novejsi verze nepodporuji vypalovani 4x ale starsi ano vsechny hry mi jely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawktom Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Trošku teď nechápu jak to myslíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 ze kdyz si stahnes nejnovejsi veri poweriso, tak pri vyberu rychlosti, tam nebude 4x jen vyssi rychlosti, strasi 4x podporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawktom Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Tak teď sem to vypálil 1x a stejně tam mám pořád černou obrazovku po spuštění SLES tak už fakt nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 tak je spatna hra, zbytecne nenic DVD. Stahni to znova od jinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Zkus jinou vypalovačku, Vypaluj rychlostí 1x na Verbatim, Jde ti vůbec nějaká hra ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawktom Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 vypaluju na verbatimy...jinou vypalovačku nemám...nedávno sem měnil celej počítač takže mám i jinou vypalovačku ale ted sem už dvě hry na ní v pohodě vypálil a šli a dvě mi nešli. Jinak mi hry normálně jdou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.