very_hard Odesláno Srpen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2017 Zdravim, malemu sa podarilo volakym pre mna nezistenym sposobom odstranit DNS voci stiahnutiu aktualizacie, ale bohuzial konzola sa aktualizovala na 5.5.2. Nastastie hry ktore som predtym install na HDD odstali plne funkcne. Pre istotu som znova nahodil DNS aby nebola dalsia aktualizacia. Ma niekto info ako to poriesit ? Myslim tym dowgrade na 5.5.1, alebo inym sposobom spustit homebrew. Dakujem vopred vsetky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mamba Odesláno Prosinec 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 Proč downgrade bez 5.5.2 nejde hrát on-line ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
very_hard
Zdravim,
malemu sa podarilo volakym pre mna nezistenym sposobom odstranit DNS voci stiahnutiu aktualizacie, ale bohuzial konzola sa aktualizovala na 5.5.2.
Nastastie hry ktore som predtym install na HDD odstali plne funkcne. Pre istotu som znova nahodil DNS aby nebola dalsia aktualizacia.
Ma niekto info ako to poriesit ? Myslim tym dowgrade na 5.5.1, alebo inym sposobom spustit homebrew.
Dakujem vopred vsetky za pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.