eliska12 Odesláno Srpen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2017 Zdravím, mám nějaké hry v PC a teď jsem si založila účet na Steamu a ráda bych je hrála přes něj. Existuje nějaká možnost jak hry instalované v PC hrát přes Steam? Předem děkuji Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spoox Odesláno Srpen 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2017 Ano, můžeš si do steam knihovny přidat i "non-steam" hry, ale je to tak akorát na jejich spouštění. Aktualizace her ani ukládání savů na steam cloud pravděpodobně nepůjde. Pokud chceš mít akorát všechny hry na jednom místě, pak je to určitě možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eliska12 Odesláno Srpen 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2017 Pokud se mi budou savy nadale ukladat do pc tak to nevadi. A netusis jestli se mi tam bude ukazovat odehrany cas?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
eliska12
Zdravím, mám nějaké hry v PC a teď jsem si založila účet na Steamu a ráda bych je hrála přes něj. Existuje nějaká možnost jak hry instalované v PC hrát přes Steam?
Předem děkuji
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.