Kokoms Odesláno Srpen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2017 Když chci zapnout ovladače blikaji jen 4 modré čtverečky dala jsem i nové baterky a furt nic. Pak jsme našla tuhle stránku a slusila další tipy ale ty mi take nefungují co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 very_hard Odesláno Srpen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2017 4 ledky pri spusteni a blikani informuju len o stave baterie 1/2/3/4 samostatne svietiaca ledka informuje o stave prihlasenia a pod akym cislom je ovladac pripojeny. Ak stale len blika, ale neostane rozsvietena ani jedna dioda, treba ovladac prihlasit k Wii. Na konzole je take cerevene tlacitkov predu, to stlacit a nasledne stlacit tlacitko na ovladaci je pod zadnym krytom baterie. Snad som pomohol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kokoms
Když chci zapnout ovladače blikaji jen 4 modré čtverečky dala jsem i nové baterky a furt nic. Pak jsme našla tuhle stránku a slusila další tipy ale ty mi take nefungují co s tím ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.