LukeFF Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Mám velkou prosbu ke všem, kdo by mě dokázal pomoci. Stáhnul jsem si dnes již kultovní hru Resident Evil 1 na PSX. Ovšem vlastním PS2 a ve hře mě to nedokáže nejít MEMORY CARD, což značně znižuje mé šance na znovu dohrání této hry a to mě , a to mě, no.....prostě štve.A to chci dohráti celou sérii od 1 do 5. Vím, že je to nekorektní, ale když člověk nemůže použít save ve hře, tak se snažím vyrovnat síly a to pomocí CHEATU. A tady, PROSÍM, kohokoliv, kdo zná CHEAT na nekonečný život či náboje, ať pomůže starému kmérovi. Snažil jsem se ho najít na netu, ale marně a deník Brigite Johnsové s cheaty jsem již dávno někam založil. Budu velmi šťasten, pokud někdo pomůže!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joff Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Stačí když dáš do ps2 nemory kartu z ps1 pak můžeš v pohodě sejvovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeFF Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Dík za radu! Objednáno a už jen čekám až dojde a pustím se do této pro mě již klasiky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Cheaty nepouzivej. Zkazis si tim zazitek ze hry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
50 cent Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 cheaty na re director cut myslím ani nejsou krom nějakých dual shock edicí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.