SELAS Odesláno Srpen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 Ahoj,moje angličtina není na dobré úrovni,tak se musím zeptat kam uložit kontakty spoluhráču ke hraní on-line.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Srpen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 Co tim myslis kontakty ? Hrace si muzes pridat jedine jen jako pratele a to tak, ze dotycnemu posles zadost o pratelstvi (friend request). V hlavnim menu si najedes na friends pak na search a napises jeho nick, pote si najdes prislusny profil a vedle nej je takovy smajlik s pluskem, tak na to klikni a v zavislosti, jak dobre se s tim hracem znas, muzes zaskrtnout send close friend request a to znamena, ze dotycny misto tveho PSN nicku uvidi tvoje prave jmeno co sis napsal pri vytvareni profilu nebo to odskrtni a uvidi normalne jen tvuj nick, pote klikni na send a hotovo. Dotycny to pratelstvi musi potvrdit a az to udela, tak ho uvidis ve svem friend listu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SELAS Odesláno Srpen 17, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 Před hodinou, Manoust napsal: Co tim myslis kontakty ? Hrace si muzes pridat jedine jen jako pratele a to tak, ze dotycnemu posles zadost o pratelstvi (friend request). V hlavnim menu si najedes na friends pak na search a napises jeho nick, pote si najdes prislusny profil a vedle nej je takovy smajlik s pluskem, tak na to klikni a v zavislosti, jak dobre se s tim hracem znas, muzes zaskrtnout send close friend request a to znamena, ze dotycny misto tveho PSN nicku uvidi tvoje prave jmeno co sis napsal pri vytvareni profilu nebo to odskrtni a uvidi normalne jen tvuj nick, pote klikni na send a hotovo. Dotycny to pratelstvi musi potvrdit a az to udela, tak ho uvidis ve svem friend listu. Díky,myslel jsem,že když budu hrát rating ligu tak si vložím v ps do komunity nick soupeře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SELAS
Ahoj,moje angličtina není na dobré úrovni,tak se musím zeptat kam uložit kontakty spoluhráču ke hraní on-line.Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.