SELAS Odesláno Srpen 17, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2017 Ahoj,moje angličtina není na dobré úrovni,tak se musím zeptat kam uložit kontakty spoluhráču ke hraní on-line.Díky. Citovat
0 Manoust Odesláno Srpen 17, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2017 Co tim myslis kontakty ? Hrace si muzes pridat jedine jen jako pratele a to tak, ze dotycnemu posles zadost o pratelstvi (friend request). V hlavnim menu si najedes na friends pak na search a napises jeho nick, pote si najdes prislusny profil a vedle nej je takovy smajlik s pluskem, tak na to klikni a v zavislosti, jak dobre se s tim hracem znas, muzes zaskrtnout send close friend request a to znamena, ze dotycny misto tveho PSN nicku uvidi tvoje prave jmeno co sis napsal pri vytvareni profilu nebo to odskrtni a uvidi normalne jen tvuj nick, pote klikni na send a hotovo. Dotycny to pratelstvi musi potvrdit a az to udela, tak ho uvidis ve svem friend listu. Citovat
0 SELAS Odesláno Srpen 17, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2017 Před hodinou, Manoust napsal: Co tim myslis kontakty ? Hrace si muzes pridat jedine jen jako pratele a to tak, ze dotycnemu posles zadost o pratelstvi (friend request). V hlavnim menu si najedes na friends pak na search a napises jeho nick, pote si najdes prislusny profil a vedle nej je takovy smajlik s pluskem, tak na to klikni a v zavislosti, jak dobre se s tim hracem znas, muzes zaskrtnout send close friend request a to znamena, ze dotycny misto tveho PSN nicku uvidi tvoje prave jmeno co sis napsal pri vytvareni profilu nebo to odskrtni a uvidi normalne jen tvuj nick, pote klikni na send a hotovo. Dotycny to pratelstvi musi potvrdit a az to udela, tak ho uvidis ve svem friend listu. Díky,myslel jsem,že když budu hrát rating ligu tak si vložím v ps do komunity nick soupeře. Citovat
Otázka
SELAS
Ahoj,moje angličtina není na dobré úrovni,tak se musím zeptat kam uložit kontakty spoluhráču ke hraní on-line.Díky.
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.