WHITE-CZ Odesláno Srpen 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2017 Hledám hráče na společné hraní FS17. Dnes sem online celý den. Zahraje někdo? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Srpen 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 Existuje i klubCR/SK hracu, jemnuje se tusim CZ SK Agro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Srpen 28, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 Super, už sem se přidal. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Září 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2017 Caute hosi ja som rozmyslal nad touto hrou co ma ale odradza je ze neviem ci je tam cestina nebo ne Aak niee tak da sa to naucit hrataj ked neviem po anglicky a nikdy som to nehral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Září 10, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2017 Xbox prodán, už nic. Smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorpe Odesláno Říjen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2017 Ahoj hra není v češtině, ale ovládání není až tak složitý já taky neumím anglicky a ovládání jsem se učil. Ale nákup je na tobě moc lidí tu hru tady nemá já jsem jeden z mála občas hraju. Nick : viktorpeCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.