GluckCZ Odesláno Září 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2017 Ahoj můžete doporučit? Dát postřehy? Přemýšlim o koupi ale bojím se že hra je stereotypní a přestane zachvilku bavit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Září 5, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2017 Sám si odpovím. Po shlédnutí videí a přečtení recenzí jsem musel koupit. Po pár minutách hraní je to MUST HAVE titul a jako od splatoon 2 se od toho nemůžu odtrhnout. Můžu jenom doporučit. SuiVanOrton reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Září 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2017 Taky zakoupím, ale zkusím to vydržet do vánoc, aby to přinesl Ježíšek. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Září 8, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2017 Taky jsem chtěl vydržet až spadne cena, myslel jsem si , že to není hra za 1400,- ale uplně jsem se spletl. Hra je to bombová a už přemýšlím nad DLC i když zatím nevím co tam bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Září 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2017 No uvidím až mě přestane bavit Splatoon 2 :-) . Doma mám ještě Zeldu, tu jsem hrál asi pár hodin, ale asi to není můj šálek kávy, no možná to ještě někdy vyzkouším. Pak mám MK8, ale to znám z WiiU, tam jsem to pařil jak blázen, no a ještě ARMS a to jsem zatím nestihl ani jednou pustit, protože jsem předtím zkoušel Splatoon 2 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Září 8, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2017 Splatoon 2 nikdy nepřestane bavit . Zeldu mám také ze začátku bavila ale teď se k ní moc nedostanu ale určitě jí dohraju . MK8 prostě autíčka nutnost . Arms nemám a ani mě to moc nebavilo (zkoušel jsem demo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.