GluckCZ Odesláno Září 2, 2017 Nahlásit Odesláno Září 2, 2017 Ahoj můžete doporučit? Dát postřehy? Přemýšlim o koupi ale bojím se že hra je stereotypní a přestane zachvilku bavit. Díky Citovat
GluckCZ Odesláno Září 5, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Září 5, 2017 Sám si odpovím. Po shlédnutí videí a přečtení recenzí jsem musel koupit. Po pár minutách hraní je to MUST HAVE titul a jako od splatoon 2 se od toho nemůžu odtrhnout. Můžu jenom doporučit. SuiVanOrton reagoval na 1 Citovat
SuiVanOrton Odesláno Září 7, 2017 Nahlásit Odesláno Září 7, 2017 Taky zakoupím, ale zkusím to vydržet do vánoc, aby to přinesl Ježíšek. :-) Citovat
GluckCZ Odesláno Září 8, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Září 8, 2017 Taky jsem chtěl vydržet až spadne cena, myslel jsem si , že to není hra za 1400,- ale uplně jsem se spletl. Hra je to bombová a už přemýšlím nad DLC i když zatím nevím co tam bude Citovat
SuiVanOrton Odesláno Září 8, 2017 Nahlásit Odesláno Září 8, 2017 No uvidím až mě přestane bavit Splatoon 2 :-) . Doma mám ještě Zeldu, tu jsem hrál asi pár hodin, ale asi to není můj šálek kávy, no možná to ještě někdy vyzkouším. Pak mám MK8, ale to znám z WiiU, tam jsem to pařil jak blázen, no a ještě ARMS a to jsem zatím nestihl ani jednou pustit, protože jsem předtím zkoušel Splatoon 2 :-) Citovat
GluckCZ Odesláno Září 8, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Září 8, 2017 Splatoon 2 nikdy nepřestane bavit . Zeldu mám také ze začátku bavila ale teď se k ní moc nedostanu ale určitě jí dohraju . MK8 prostě autíčka nutnost . Arms nemám a ani mě to moc nebavilo (zkoušel jsem demo. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.