balda1468628692 Odesláno Září 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2017 Ahoj, rád bych si pořídil PS3. Doma mám PS2 s FMCB a jedou na ní emulace starých konzolí (SNES, Mega Drive) na které je tuna her a synátora dost baví. S emulací starých kompů C64 a Amigy už jsem na PS2 nepochodil, viděl jsem že Amiga šlape na PS3. Na starýho C64 jsem tolik času na nastavování neměl, takže spíš problém mezi klávesnicí a židlí. Zde je mých pár dotazů: 1, Jakou verzi PS3 si pořídit? na první verzi šel dát linux, pak byl odstřelen, poté údajně opět jde přes jailbreak konzole, jen ne na poslední verzi super slim, je to tak? Předpokládám že jailbreak už není žádná složitost. 2, výměna pevného disku v konzoli? pokud bych sehnal první/druhou verzi, která má 40/60GB disk, není to žádná výhra v loterii. Lze disk vyměnit za větší, resp. Menu konzole je někde bokem mimo disk jako u PS2 a nebo je nainstalováno na pevném disku? 3, periferie - klávesnice, myš - předpokládám že není problém připojit přes USB a fungují pod linuxem v pohodě. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.