Sk4za Odesláno Září 9, 2017 Nahlásit Odesláno Září 9, 2017 Dobrý den všem, chtěl jsem se zeptat, jestli tu někdo hraje Destiny 2, jelikož jsem to nikde na webu pořádně nenašel. Kdo by si chtěl zahrát online, pište sem, případně bychom se mohli domluvit na založení nějakého clanu. Nejsem si tedy jistý, jestli už to vůbec je spuštěné. Pokud ne tak aspoň nějaká CZ/SK parta by se určitě hodila. Citovat
Karllan Odesláno Září 23, 2017 Nahlásit Odesláno Září 23, 2017 Nevíte o nějakém CZ/SK aktivním klanu? Citovat
MajlloB Odesláno Říjen 6, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2017 Take bych rad do aktivniho klanu kdyby nekdo vedel :-) Citovat
Kankys Odesláno Říjen 6, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2017 Taky si mě můžete přidat GT:KankysCZ. Jsem začátečník v Destiny původní díl jsem nehrál, tak se stále učím... Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk Citovat
Karllan Odesláno Říjen 8, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2017 Jelikož já už klan našel, tak si dovolím ho tady trochu zpropagovat:https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=1672117 Každý týden se chodí raid, pvp, striky... Citovat
MajlloB Odesláno Říjen 9, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2017 Parad rad bych se pridal pokud je jeste misto Citovat
Yoshi Odesláno Listopad 26, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2017 TheYoshiCZE, přidám si vás Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.