Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

downgrade iPhone 3G z 4.2.1 na 3.1.3

duku

Otázka

Ahoj, mám problémek, zkoušel jsem downgrade, nainstaloval jsem starší iTunes, stáhnul Fimware 3.1.3, dal jsem obnovu pomocí staženého fimwaru a co mi to udělalo? Napsalo mi to že fimware není kompatibilní,zkoušel jsem to nějak obejít, ale bez úspěchu, nemá s tím někdo zkušenosti, nebo nenašli by se nějaké rady? :D Předem díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

musíš stáhnout FW pro iphone 3g!

bude se jmenovat iPhone1,2_3.1.3_****_Restore

a pak ti to půjde

když to itunes dodělá,tak ti naskočí chyba(iphone nepůjde zapnout),ignoruj ji,stáhni blackra1n a přes něho udělej JB(to ti rozjede iphone)

Odkaz ke komentáři

• 0

Je to zapeklité, zkoušel jsem to, restore, dal jsem tam zpátky IOS 4.2.1 a všechno bylo v pořádku, v nastavení se oběvila kolonka operátor, všechno zase fungovalo, pak jsem tak dával zase zpět 3.1.3 a zase nic, kolonka operátor zmizela, signál žádnej.. :-/

Odkaz ke komentáři

• 0

ne,iphone 3g,ipod touch 2g mb,iphone 2g,ipod touch 1g dokážou udělat downgrade bez SHSH,takže to nedělej,přes blackra1n,ale zkus to třeba přes spirit,a kdyby ani to nepomohlo,tak udělej restore,vykopni to přes ireb,a udělej JB přes jailbreakme.com

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu