Cheater Odesláno Září 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2017 Ahoj, pořídil jsem si sluchátka Ozone rage Z50 a po připojení do ovladače mi jde zvuk do sluchátek ale i z TV, což nechci.. jak se to dá nastavit aby šel zvuk pouze do sluchátek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w1z1 Odesláno Září 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2017 Mozna blba rada ale zkusil jsi tlacitko "Mute" na dalkovem ovladaci k televizi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cheater Odesláno Září 26, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2017 Ano zkoušel, to samozřejmě funguje.. problém je ten, že mám v TV zapojené ještě reproduktory a ty se s tlačítkem MUTE už neztlumí, takže musím jak blbec lést do nastavení a ztlumit je ručně... Neříkám že to nejde ale je to dost otravné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Říjen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2017 Staci zmacknout Guide tlacitko na joypadu a mela by ti vyzkocit nabídka na korigovani zvuku přes headset a sluchátka. Je aktivni jenom za situace, kdy to mas zapojene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cheater
Ahoj, pořídil jsem si sluchátka Ozone rage Z50 a po připojení do ovladače mi jde zvuk do sluchátek ale i z TV, což nechci.. jak se to dá nastavit aby šel zvuk pouze do sluchátek?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.