paprika4 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Zdravim, hraju CS 1.6....zrejme mam dynamickou ip....protoze jsem jednou dostal ban na tyden.....na dalsi den jsem zapl cs a pripojil jsem se normalne a ja si myslel ze jsem dostal UNBAN tak jsem si rekl parada...jenze v tom mi admin nasolil dalsi ban za to ze obchazim ban.....podival jsem se a zabanovana IP nebyla shodna se zabanovanou ip co jsem dostal predtim ban...takze se ptam.....jak se da zmenit ip adresa....abych se pripojil na servery kde mam ban za obchazeni banu ????? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 musim te zklamat ale jen tak to nezmenis nejde to taky sem mel takovy problém csko mi hasilo tva ip byla zablokovaná zkontroluj konzoli tak ze sem mel smůlu :P takže promin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.