Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problemy s Final Fantasy XIII USA

Otázka

Odesláno

čao takže sosl jsem FF XIII USA verzi a nahrál do PS3 kde mi v open manageru jela až do cca pulky kapitoly 2 kde proste zustane jen černá obrazovka :cry:

takže ptám se co to muže byt podle seznamu her co jedou na JB je u USA verze napsáno tohle : Contains files over 4GB ale když jsem to hazel přez FTP tak by to mnělo byt jedno ne ?

je fakt že jeden soubor mam pocit jedno video tam má 5,6 GB ale přez FTP se zdálo že se vše nahrálo dobře

takže uvítal bych nejaký rady

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

takže nikdo nic jinyho neporadí ? nechci rady typu kup si tu hru atd.. spíš chci vysvetlení proc mi to v ty kapitole 2 proste hodí cernou obrazovku , jinak open managera mam nejnovejšího 2.0c (ci tak nejak) , zkoušel jsem tu hru spustit i prez GAIA manager a MultiMAN a efekt je stejný , když v Gaia dam kontrolu dat vyhodí to akortá to že je jeden velky soubor který má 5.6 Gb (udajne až poslední video ve hře z toho co jsem se dozvedel na netu) , na JB pouzivám PS3Break verze 1.2 s nejnovejším FW

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu