Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problemy s Final Fantasy XIII USA

sinistracz

Otázka

čao takže sosl jsem FF XIII USA verzi a nahrál do PS3 kde mi v open manageru jela až do cca pulky kapitoly 2 kde proste zustane jen černá obrazovka :cry:

takže ptám se co to muže byt podle seznamu her co jedou na JB je u USA verze napsáno tohle : Contains files over 4GB ale když jsem to hazel přez FTP tak by to mnělo byt jedno ne ?

je fakt že jeden soubor mam pocit jedno video tam má 5,6 GB ale přez FTP se zdálo že se vše nahrálo dobře

takže uvítal bych nejaký rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

takže nikdo nic jinyho neporadí ? nechci rady typu kup si tu hru atd.. spíš chci vysvetlení proc mi to v ty kapitole 2 proste hodí cernou obrazovku , jinak open managera mam nejnovejšího 2.0c (ci tak nejak) , zkoušel jsem tu hru spustit i prez GAIA manager a MultiMAN a efekt je stejný , když v Gaia dam kontrolu dat vyhodí to akortá to že je jeden velky soubor který má 5.6 Gb (udajne až poslední video ve hře z toho co jsem se dozvedel na netu) , na JB pouzivám PS3Break verze 1.2 s nejnovejším FW

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu