patik Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Ahoj zdraví patik,hraju podle času,chuti a tak hru,,BLACK"ale mám problem vždy hraju od začátku,mám odehráno několik misí ale nikde mi to nejde uložit,poradí někdo co s tím:cry:?za radu děkuji třeba i na patico@email.cz:roll:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Patíku, máš vůbec v PS2 memory card? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patik Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 já vím,že je to blbý ale kartu mám i místo na ní,zítra mám volno tak budu zkoušet,byl jsem na více forech tak budu zkoušet,s tou kartou je vás docela dost ale tudy asi cesta nevede(mám karty dokonce dvě a nejsou plný)přesto díky moc za snahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.