MaraTFSI Odesláno Říjen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2017 Zdar. Hraje nekdo uz betu? Nejake zajimave postrehy ze hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Listopad 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2017 Bych si zahrál, Vyměnim za CoD WWIIVyměnim slot: https://console-forum.net/tema/1099885-obchodovani-s-uctysloty-her-primarnisekundarni/?do=findComment&comment=864469Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killl Odesláno Prosinec 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2017 Zdravím, dostal jsem kód na nákup krystalů do hry, ale všude se píše, že mikrotransakce byly zrušeny a že není teď možné vylepšovat za peníze. Nevíte někdo jak to přesně je? Jestli můžu ten kód uplatnit a jestli mě to momentálně k něčemu bude? Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Prosinec 30, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2017 Pokud vlastnis kod ktery byl zaplacen tak nevidim duvod proc by ti nemel jit uplatnit. Navic vylepsovat za krystaly porad jde jen je nejde uz nakupovat na storu. Navic neni nic snazsiho nez to proste vyzkouset. A vis na kolik krystalu by mel byt? Pokud by ses ho chtel zbavit mozna bych ho za rozumnou cenu odkoupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killl Odesláno Prosinec 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2017 Díky za odpověď. Nechtěl jsem to zkoušet, kdyby s tím byl nějakej problém, tak abych ho mohl vrátit. Pokud vylepšování pořád funguje, tak si ho určitě nechám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Prosinec 30, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2017 Sama hra rozdava za plneni ukolu krystaly porad. Jsem si tudiz skoro jist, ze kupon uplatnit pujde a nasledne za krystaly pujdou nakoupit i bedny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killl Odesláno Červen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2018 Nevíte někdo, jestli jde ve hře někde najít kolik má splněno, například když plním trofej kde mám zabít 150 nepřátel pomocí Heavy's Sentry Gun? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Červenec 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2018 @killl ano, počítadla tam jsou. Měl bys je najít pod Challenges (nebo jak se to jmenuje). Je to pomerně dost nepřehledný. Nicméně ne všechny trofeje mají kompletní statistiky. Např ta, na kterou se ptáš, má počítadlo jen do 50 tuším. Další, kdy musíš v HvV zabít 50 marked heroes a sám být v tu chvíli označen, nemá počítání pro jistotu vůbec. killl reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.