Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Po dlouhé době fungování se nemůžu připojit na net

Krois

Otázka

Prosím o radu a nebo kam bych se mohl obrátit(servis) Mám PS3 asi půl roku, na net sem se bez problému připojil (mám z switchu rozevedený na pc a ps3, na pc net pořád jede), ale na ps3 teď tak poslední týden se vůbec nechce připojit, píše jen že není možno připojit. V nastavení jsem nic neměnil, firmware mám poslední 3.55 jakmile vyšel aktualizovaný. v network settings jsem už taky zkoušel několikrát znovu nastavit a nic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ahoj, když píšeš že máš SWITCH to znamená, že máš od providera internet s dvěma IP ? Pokud ti něco změnili, tzn. pokud třeba už dávají jen jednu IP tak ti to přes switch nepojede, potřeboval by si router.

Nějak to tu více rozepiš, od jaké firmy máš net, mrkni do papírů co jsi k tomu dostal.

Jinak klasika: vypni modem (nebo to co tam máš od providera), vypni PC i PS3 z el. na minutu a pak první zapoj switch atd.

Odkaz ke komentáři

• 0

čau, nemám to na 2 ip adresy. jen ten ten který mám z toho AP rozvedený jedním switchem do víc částí domu v pokoji ještě dalším switchem :-D rozdělený mezi pc a ps3 (na pc i psku vždy automatické přidělení ip atd.) Ty switche mám od jakživa a vždy to jelo. takže je možný že něco poskytovatel změnil, tak se zetpám jeho. jestli ale ne tak je to každopádně divný

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu