Putanek Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Zdravím. Dneska jsem dostal Balance board s hrou wii fit plus a chci se zeptat jestli jde místo liber nastavit kg a místo palců jestli jdou centimetry. Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mafro Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Musíš mít jako zemi nastavenou nějakou kde se tyhle jednotky používají. Určitě máš Wii nastavené na Velkou Británii aby fungovalo WiiConnect24. No a další volba je německo (funguje WiiConnect a jednotky jsou evropské, ale zprávy od Nintenda chodí v němčině... :-( ) člověk si holt nevybere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Putanek Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 jj to me taky pak napadlo ale uz sem to kaslal...sem si tu moji výšku převedl :) ale dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverik Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Když si ted nastavíš to Německo tak se ti to převede do cm a do kg. Taky jsem se nejdřív divil a převáděl svojí výšku na libry :-) Tak to by ježíšek asi hodnej když ti donesl Balanc board :-) jak se celá rodina potom bavila? Třeba při lítání jak vypadáš jako kuře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Putanek
Zdravím. Dneska jsem dostal Balance board s hrou wii fit plus a chci se zeptat jestli jde místo liber nastavit kg a místo palců jestli jdou centimetry. Díky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.