Soda7 Odesláno Říjen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2017 Zdravím vás, chci se zeptat nějak mi nejde nastavit na PS4 internet přes lan kabel. poradi mi nekdo jak na to ? děkuji moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2017 Nejaky blizsi popis by nebyl na skodu, napr co ti to pise za error atd.? Jinak nic jako lan kabel neexistuje, kdyz uz tak utp kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Říjen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2017 Pravděpodobně musíš konzoli nastavit - setings - network - setup internet connection - Use a lan cable (což je vlastně fyzicky UTP kabel ethernet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Soda7 Odesláno Listopad 2, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2017 Tak uz vim čím to asi je, mám routr dole, nahoře mím switch, a ten je asi přetíženej, nezná někdo spolehlivej switch kde můžu připojit 4 zařízení a šlape mám v tom zapojenou tv? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Locker Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2017 Pretizenej switch? To se mi nezdá, co je to za model a jak tlustou mas přípojku internetu?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Soda7 Odesláno Listopad 2, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2017 Má 4 porty a je to strašně starý vyhrabaný někde ve skladu, když vypojím obě tv co mam napojené tak LAN jede, když zapojím tv ať jednu či obě tak lan nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Locker Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2017 Typ jsi neuvedl. Neni to HUB? Ten opravdu posila provoz na všechny porty ale to se uz 20 let neprodává... A ty 2 TV společně jedou? Aby to nebyl jen pasivní spliter.. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JardaC Odesláno Květen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2018 Čus. Nechci vytvářet nový vlákno tak se ptám tady. Mám Asus RT-AC1200G+ a PS4 PRO. Poslední dobou mi při hraní vyskočí hláška Lan kabel odpojen a samozřejmě mě to vykopne z hry. Když hned udělám test připojení tak vše ok. Měnil jsem kabely i porty v routeru a pořád stejný. Na netu jde v angličtině něco najít ale nic co by to řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Květen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2018 mi to dělá taky...mám napojeny na router dvě pc a ps4 v domku...ve spodním bytě se začal odpojovat net u pc tak jsem to přehodil s ps4 no a teď dole to šlape a mi i při hraní na ps4 teď ta hláška sem tam vyskočí-ta hláška mi u hraní her navadí akorát to třeba třikrát během hodiny vyskočí a hned to zmizne..no ale neřeším to-vše se stahuje jak má a na internet mám pc-router je starý a má na to už právo se tak chovat a jak jsem hledal na netu tak se to děje často-takže zkusit jiný router Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JardaC Odesláno Květen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2018 No asi vyřešeno ale moc se mi to nelíbí. Vyndal jsem Psko z TV stolku kde má dostatek místa a je nejníž že ho nic nevytápí zespodu a vše OK. Prostě se přehřeje a vypadne sítovka. Zkusim to tam vrátit s podložkou pod notebook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Soda7
Zdravím vás, chci se zeptat nějak mi nejde nastavit na PS4 internet přes lan kabel. poradi mi nekdo jak na to ? děkuji moc za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.