Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Použitelný ovladač pro PS3


selfcontained

Recommended Posts

Tak jsem nucen tu založit téma, který se tu "asi" omýlá donekonečna. No, budu sice za vyvrhela, ale nejde to jinak. Před tím, než se dostanu k jádru pudla, chtěl bych jen poznamenat, že mám na starších PSkách odehráno docela dost.

K věci:

Před šesti lety jsem si pořídil xko a přechod z DS na Xcontroller, byl bezproblémový. Nastala ovšem doba, kdy i já jsem zatoužil po exkluzivitách PS3 (a že jich je) a tak jsem včera zapojil PS3 a vzal to pěkně popořadě s prvním dílem Uncharted. Bez debat vynikající hra, ovšem dojem kazí právě ovladač. Ergonomii moc rozpitvávat nebudu, ruce jako Kryton nemám, tak hodnocení nechám radši na jiných. Ovšem rozložení je tragedie. Jsem sám, který při přepínání zbraní musí zastavovat, nebo má někdo fígl jak toto eliminovat? U mrkvího controlleru jsem si v běhu přepínal zbraně zvesela a bez větších problému, prostě jsem se místo  zastavení přestal rozhlížet a pravým palcem na křížáku vybral požadovanou zbraň. Hotovo, žádná věda a časová ztráta oproti DS minimální. Ne u DS musím zastavit a levým palcem šmátrat po křížáku, bo pravým palcem na kříž nedošáhnu. Umístění selectu a staru je taky kapitola sama o sobě. To si takhle stojím na římse a chci se podívat selectem do diáře. Dá se vůbec levým palcem select zmáčknout bez toho, aniž bych drbnul do analogu? Zatím se mi to nepodařilo a v tomto konkrétním případě si Drake nehezky zaplachtil. A klobouky na analogu jsou půlkulatý proč? Aby z nich lépe sjížděly palce?

Takže jak z toho ven?

Adaptér + xcontroller = Nefunkční sixaxis, navíc adaptéry se na českém trhu jaksi nevyskytují.

Alternativní controller = PowerA Pro Elite Wirelles je asi jediný co má sixaxis. Opět na českém trhu k nesehnání. Nebo vítě o nějakém dostupném v obdobné kvalitě?

Bastl = Braknout oba zmiňované a vytvořit DS vnitřnosti s XC chassis. Dle návodu co visí na netu to nezmáknu. Jestli to někdo již zkoušel a funguje mu to, bohatě se mu po zbastlení mých kontrolerů odvděčím.

Zapomněl jsem na něco?

Jestli jo, tak budu fakt rád za Vaše rady a doporučení.

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu