zdenekbubu Odesláno Říjen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2017 Ahoj. Mám xbox one. Koupil jsem klukovi do GTA hry za 550 kč kupón aby si je mohl vyměnit za virtuální peníze do hry. Do xboxu jsem je zadal a jsou tam načtený ale neumím je dostat do té hry. Pomůže někdo?? Dám i na kávu . Ústí nad Labem Zdenek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Ten kod co jsi koupil je tzv Live kredit, tedy něco jako predplacena peněženka. Utratit je syn musí skrze GTA5 (tedy pokud nechce koupit nejakou jinou hru ci přídavek do hry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zdenekbubu
Ahoj. Mám xbox one. Koupil jsem klukovi do GTA hry za 550 kč kupón aby si je mohl vyměnit za virtuální peníze do hry. Do xboxu jsem je zadal a jsou tam načtený ale neumím je dostat do té hry. Pomůže někdo?? Dám i na kávu . Ústí nad Labem Zdenek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.