Kabis Odesláno Říjen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 Prosím o jakoukoliv radu. Moje PSko si začlo dělat co se mu zachce, respektive nefunguje ovládání. Zapnu například Battlefield 1 hra se zapne ale jen do úvodní obrazovky kde je napsáno Press To Play abych zmáčknul křížek, křížek mačkám nic se neděje. To samé u aplikací jako Twitch, Youtube, aplikace se spustí, ale nelze se pohybovat v menu. Podotýkám že v menu konzole mi tlačítka fungujou bez problémů i spouštecí PS tlačítko. Dostal jsem radu že mám udělat Rebuild Database přes Safe mode ale další problem nastal v tom že se tam ani nedostanu. Dostanu se pouze na obrazovku kde mi to píše že mám připojit gamepad kabelem ke konzoli a zmáčknout PS tlačítko, nic se ovšem neděje. Zkoušel jsem i jiný kabel, opět neůspěšně. Už nevím co stím, prosím o jakoukoliv radu. Druhý gamepad na vyzkoušení nemám, ale jak už jsem psal výše, v menu konzole všechny tlačítka fungujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 nějaký FW bug, aktualizaci máš nejnovější ? včera vyšla 5.1, pokud nepomůže tak jsi odkázaný na reset konzole (přeinstalování do továrního nastavení), stejně by mě zajímalo jestli ti to dělá i přes jiný ovladač, možná by nebylo naškodu jsi nějaký vypůjčit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kabis Odesláno Říjen 25, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 Ano, aktualizaci jsem včera provedl. Vsě nedále pokračuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kabis Odesláno Říjen 25, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 Tak problém vyřešen tím že jsem udělal Inicializaci celého PSKa, trvalo to necelé 3 hodiny Každopádně jsem rád že už vše funguje jak má, příčinu problému nevím PSku muselo dobře zaj**at jinak to nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.