houba2007 Odesláno Říjen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2017 Mám ji v Xboxu staženou přes kód. Někde jsem četl že by měl fungovat výkup takových her od MS - nevíte o tom někdo něco ????? Díky za odpovědi Odesláno z mého Lenovo A6020a40 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Říjen 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2017 To sis asi popletl s timhle http://xboxweb.cz/darovani-her-na-xbox-one-uz-brzy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiran Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Zdravím, přidám do tohoto témátu svůj dotaz. Mám XBOX ONE X, členství GOLD na zkušební dobu (dodávané v balení), placený EA Access a v něm mám staženou FIFU17. Nejde mi hrát online, píše, že můj profil nemá opravnění. Poradíte mi? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 A co ti to pises, pokud si otevres SUBSCRIBTION v nastaveni konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
houba2007
Mám ji v Xboxu staženou přes kód.
Někde jsem četl že by měl fungovat výkup takových her od MS - nevíte o tom někdo něco ?????
Díky za odpovědi
Odesláno z mého Lenovo A6020a40 pomocí Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.