Hráč123 Odesláno Říjen 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2017 Tak první srovnavacka na svete...celkem neuspokojive na všech platformách no pro me naprosto neuspokojive na xone... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Hledám radu od někoho,kdo to hraje. Je to v 2:07 minutě. Jak prolézt tu díru,co mačkat,prostě nevím... Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Musis mit na to 1 ze 3 upgradu, ktery ziskas pozdeji ve hre. djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Hmmm,ale upgradu čeho? Zatím jsou jen na zbraně. Pak jsem se setkal s tímhle ,že mám skočit do šachty na výtah (podle videa) ,tak tam skočím a výtah nikde,takže smrt. Tož trochu nechápu,to se všude budu muset vracet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Nech se prekvapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Prosinec 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2017 V 29.56 min. to prostě neprojdu a nerozrazím . Co mám dělat,dál se v kampani nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2017 Musis mit to vylepseni na prorazeni, ja jsem si vybral treba ten krunyr nebo co, takze se muzu smrsknout do trubek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Prosinec 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2017 To já mám taky,že můžu prolézt trubkou,ale tady to nerozrazím.Takže singlplayer mi jako tady kvůli tomu končí? Kde k té vlastnosti proražení jako příjdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2017 Pokud mas to s tou trubkou, tak tam nekde budes muset najit nejaky maly otvor abys mohl pokracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Prosinec 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2017 Tak jsem na to přišel,ne prolézt trubkou,dřepnout a proplazit se pod tím okolo. Ale i tak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Leden 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2018 Tak hlavní kampaň dohrána,ale potřebuji nasbírat ještě dost enigma kódů - těch kartiček,co vypadnou z těch nácků. Kde k nim rychle přijít,a v co největším počtu? Díky. Tak zjištěno jinde - Manhattan, Penthouse District (dát na nejmenší obtížnost) je nejkratší a jsou tam 2,co z nich vypadnou karty. A pořád dokola dokud jich nemáte dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.